σχέσεις από καλό χαρμάνι

Τι είναι αυτό που κάνει τις σχέσεις να κρατάνε για πάντα; Ποιο είναι το μυστικό συστατικό των σχέσεων ζωής; Ζητήσαμε να μας δώσετε τις δικές σας απαντήσεις, μέσα από τις δικές σας σχέσεις από καλό χαρμάνι και τις καταγράψαμε πάνω από ένα φλιτζάνι Λουμίδης Παπαγάλος.

σχέσεις από καλό χαρμάνι

Σε αγαπημένα καφενεία στην Αθήνα, ήπιαμε Λουμίδη Παπαγάλο και ακούσαμε τις δικές σας αληθινές ιστορίες ζωής, απολαύσαμε τις σχέσεις σας και τις καταγράψαμε για να τις μοιραστούμε με όλους.

η διαφήμιση

Οι Τρεις Χάριτες συναντιούνται για ακόμα μια φορά στο γνώριμο καφενείο και αυτή τη φορά ψάχνουν σενάριο για να διαφημίσουν τον Λουμίδη Παπαγάλο! Απολαύστε ένα ακόμα διασκεδαστικό επεισόδιο.

όνομα

Οι Τρεις Χάριτες επιστρέφουν και αναζητούν όνομα για το νέο μέλος της οικογένειας! Μόνο στον καφέ τα βρίσκουν: Λουμίδης Παπαγάλος, φυσικά!

μελβούρνη

Η Μαρία αποφασίζει να μετακομίσει στη Μελβούρνη. Θα τα καταφέρει ή μήπως η Όλγα και η Ειρήνη θα την πείσουν να μείνει; Φτιάξτε ένα Λουμίδη Παπαγάλο και απολαύστε το νέο επεισόδιο!

η εκδρομή

Στο δεύτερο digital επεισόδιο οι 3 Χάριτες απολαμβάνουν τον καφέ τους και κανονίζουν εκδρομή. Ή τουλάχιστον προσπαθούν!

του αγοριού απέναντι

Οι 3 Χάριτες συναντιούνται στο καφενείο του Λουμίδη Παπαγάλου και φλερτάρουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο… το αγόρι απέναντι!

σύντομα στις οθόνες σας!

Βλέπατε Τρεις Χάριτες; Ε, θα τις ξαναδείτε!

γεύση

Οι σχέσεις από καλό χαρμάνι έχουν τη δική τους μοναδική γεύση, όπως και ο Λουμίδης Παπαγάλος!

ο φόρος

Απολαύστε ακόμη ένα επεισόδιο με τις Τρεις Χάριτες, γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν κόβονται με τίποτα!

οι 3 χάριτες και ο θέμης

Οι 3 Χάριτες συναντιούνται ξανά, μαλώνουν όπως παλιά και αποδεικνύουν πως όλες οι δυνατές σχέσεις της ζωής μας χτίζονται πάνω από ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος. Σχέσεις από καλό χαρμάνι.

μαμά & κόρη

Πως απογειώνεται μια σχέση μητέρας και κόρης; H Θεοδώρα και η Λυδία, μίλησαν για τη δική τους σχέση από καλό χαρμάνι.

η παρέα

Οι αληθινές φιλίες έχουν διάρκεια, σαν τον ελληνικό καφέ. Ο Γιώργος, η Ρούλα, η Μέμη και ο Τάσος μίλησαν για τη δική τους σχέση από καλό χαρμάνι.

οι κουμπάροι

Τι κάνει μια σχέση να κρατάει για πάντα; Ποιο είναι το μυστικό της χαρμάνι; Ο Γιάννης και ο Τάκης, μίλησαν για τη δική τους σχέση από καλό χαρμάνι.

οι φίλες

Ποιο είναι το μυστικό συστατικό των σχέσεων ζωής; Η Μαρία, η Πάρις και η Ρούλα, μίλησαν για τη δική τους σχέση από καλό χαρμάνι.

σύντομα στις οθόνες σας!

Πώς χτίζονται οι σχέσεις από καλό χαρμάνι; Οι απαντήσεις σύντομα στις οθόνες σας!